Regjistrimi i Varkave në Panama


Regjistroni jahtin tuaj në PanamaPronar privat
Regjistrimi i jahteve në Panama
995 dollarë dollarë(Tarifa jonë)
 • E vlefshme në mbarë botën
 • Të gjitha kombësitë në dispozicion
 • Regjistrohuni si privat ose kompani
 • Nuk kërkohet asnjë studim
 • Licenca e radio elektronike përfshirë.
 • Regjistrimi për 2 vjet
 • Regjistrohuni në 24 orë
 • Nuk ka TVSH për blerjen e jahteve
 • JO kufizime detare
 • Nuk kërkohet asnjë studim (deri në 20 vjeç)

*nuk përfshihet: Tarifa qeveritare 1000 dollarë ose 1500 dollarë

*nuk përfshihet: Regjistrimi i faturës së shitjes 470 dollarë

Krijimi i Kompanisë Panama
Regjistrimi i jahteve në Panama
1250 dollarë dollarë(Tarifa jonë)
 • Ofron Mbrojtjen e aseteve
 • Pa taksa
 • Ofron Konfidencialitet
 • Taksa vjetore e vitit të parë
 • Agjent i regjistruar i vitit të parë
 • Drejtorët e nominuar të vitit të parë (nëse është e nevojshme)
 • Artikujt e korporatës. në ENG / ES me apostil
 • Regjistri i Takimit dhe ndajnë
 • Prokurë e Përgjithshme dhe e gjerë
Pronari i korporatës
Regjistrimi i jahteve në Panama
$ 2450 USD(Tarifa jonë)
 • E vlefshme në mbarë botën
 • Të gjitha kombësitë në dispozicion
 • Regjistrohuni si privat ose kompani
 • Nuk kërkohet asnjë studim
 • Licenca e radio elektronike përfshirë.
 • Regjistrimi për 2 vjet
 • Regjistrohuni në 24 orë
 • Nuk ka TVSH për blerjen e jahteve
 • JO kufizime detare
 • Nuk kërkohet asnjë studim (deri në 20 vjeç)

*nuk përfshihet: Tarifa qeveritare 1000 dollarë ose 1500 dollarë

*nuk përfshihet: Regjistrimi i faturës së shitjes 470 dollarë

Panama është një nga juridiksionet më të njohura për regjistrimin e anijes për shkak të lehtësisë së regjistrimit dhe tarifave të ulëta të regjistrimit krahasuar me shumë vende të tjera. Panama u ofron regjistruesve një dokumentacion të respektuar, të thjeshtë, juridiksion të ulët detar tatimor, vendndodhje strategjike gjeografike dhe mbrojtje të fuqishme rregullatore. Si rezultat i këtyre përparësive, ndërmarrjet kryesore ndërkombëtare të transportit zgjedhin të regjistrojnë anijet e tyre në Panama, me mbi 8000 anije dhe anije nga e gjithë bota që aktualisht mbajnë flamurin e Panamasë. Ligjet dhe rregulloret panamaneze që rregullojnë shënjimin dhe funksionimin e anijeve janë të thjeshta, por të plota.

Cila është procedura e regjistrimit në Panama?
Regjistrimi është i thjeshtë dhe efikas. Së pari, kërkohet dhe lëshohet një regjistrim i përkohshëm për një periudhë prej gjashtë muajsh. Pasi të jetë lëshuar Regjistrimi i përkohshëm, dokumentet e titullit të anijes (fatura e shitjes, certifikata e ndërtimit, nëse është e re, ose hipoteka detare) duhet të dorëzohen nga ne në regjistrin publik të Panamasë. Kur kjo të bëhet, kërkohet dhe lëshohet një regjistrim i përhershëm. Regjistrimi i përhershëm është i vlefshëm për katër vjet për anijet tregtare dhe dy vjet për anijet private. Ableshtë e rinovueshme për një kohë të pacaktuar për kushte të barabarta me kusht që anija të jetë në përputhje me ligjet dhe rregulloret.

Çdo person ose entitet, pavarësisht nga kombësia, ka të drejtë të regjistrojë një anije nën flamurin e Panamasë. Kjo gjithashtu do të thotë që anija aktualisht mbahet nën një LTD UK. ose BVI LTD. mund të regjistrohen nën atë LTD. në Panama. Nëse preferoni, mund të regjistroheni edhe si person privat dhe kombësia juaj nuk është problem. Së fundmi, nëse preferoni, ne mund të krijojmë një kompani Panama me ose pa drejtorë të emëruar për të zotëruar anijen tuaj. Kjo do t'ju mbrojë nga çështjet e privatësisë dhe përgjegjësisë.

Një nga avantazhet më të mëdha të regjistrimit të anijes tuaj në Panama është fakti që nuk kërkohet asnjë studim për jahte private deri në 20 vjeç. Shumica e juridiksioneve detare kanë nevojë për një sondazh të kohëve të fundit nga një prej instituteve kryesore të studimeve detare dhe kostoja për këtë mund të jetë në mijëra dollarë, ndërsa kërkon shumë kohë dhe përpjekje.

Avantazhet e regjistrimit nën flamurin Panamez
 • Regjistrim i shpejtë, ne mund të lëshojmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 24 orësh.
 • Nuk kërkohen sondazhe për jahte private deri në 20 vjeç
 • Nuk ka TVSH për blerjen e një anijeje
 • Asnjë taksë mbi pagat e ekuipazhit të Panamasë me flamur (nëse operon në ujërat ndërkombëtare).
 • Anonimati i garantuar nëse vendosni pronësinë nën një kompani të Panamasë
 • Në rast të shitjes - përparësi të mira për blerësin
 • Regjistrimi privat është i vlefshëm për 2 vjet dhe regjistrimi tregtar për 4 vjet
 • Isshtë e vlefshme në çdo vend në botë dhe është një juridiksion me reputacion
REGJISTRIMI I jahteve P USR PRDORIMIN PRIVAT T P PANAMA - ÇFAR P PUNER NDIHME?
 • Çdo shtetas i çdo vendi mund të regjistrohet nën flamurin e Panamasë. Mund të jetë një njësi panamane ose individ ose një kompani e huaj ose individ. Ndryshimi i vetëm do të ishte që në rastin e parë tarifat qeveritare të regjistrimit detar do të ishin 1000 USD dhe në rastin e dytë, do të ishin 1500 USD.
 • Na duhet një dëshmi betimi në letër të thjeshtë, me të cilën pronarët vërtetojnë se jahti do të përdoret për kohën e lirë dhe jo komerciale. (shikoni seksionin tonë të regjistrimit tregtar për detaje mbi atë regjistrim).
 • Fatura e Shitjes, regjistrimi i mëparshëm ose certifikata e ndërtimit aty ku dëshmohet se jeni pronari i anijes *
 • Prokurë në favor të firmës tonë ligjore Panama. ( Ju lutemi shkarkoni formularin këtu )
 • Certifikata e fshirjes së jahtit nga regjistri i mëparshëm përveç nëse është një ndërtim i ri *
 • Deklaratë e thjeshtë që përcakton zonat kryesore të lundrimit të jahtit me koordinatat e tij kryesore
REGJISTRIMI I jahteve P USR P REGRDORIMIN PRIVAT PANAMA - CILAT JAN KOSTOT?
 • PAGA JON P LER T ALL GJITHA LIGJORE DHE Rregullime US $ 1,250 (tarifë totale për regjistrim të përkohshëm dhe të përhershëm të jahteve dhe licencë radio)
 • TARIFAT DETARE T G QEVERIS US $ 1,000 ose 1,500 që zbatohen ndonjëherë - (shih shpjegimin më lart)
 • REGJISTRIMI I FILLIMIT T.00 SHITJES US $ 470.00 (OPSIONALE)

PJESA PACHR 2 VJET
 • TARIFAT DETARE T G QEVERIS US $ 1,000 ose 1,500 që zbatohen ndonjëherë - (shih shpjegimin më lart)
 • Tarifa e regjistruar e agjentit 350 dollarë amerikanë

Ne mund të krijojmë një kompani PANAMA P YR JU
Shumë pronarë të anijeve preferojnë që varka e tyre të jetë në pronësi të një kompanie Panama. Për të përfshirë një kompani në Panama nuk ka nevojë të ketë ndonjë shtetas panamez si anëtar të bordit ose si aksioner. Ne mund të përfshijmë kompaninë duke përdorur drejtorët tanë të emëruar ose ata që keni siguruar nga ju. Procesi i përfshirjes duhet të zgjasë rreth 72 orë nga momenti i vendosjes së porosisë. Regjistrimi i një ndërmarrje gjithëpërfshirëse dhe të plotë të Panamasë, nën emrin që zgjidhni ose një nga listat tona të emrave të disponueshëm, do të ketë një kosto prej $ 1250 USD.

Shuma e mësipërme do të përfshijë:
 • Përfshihet taksa vjetore e pagueshme e qeverisë së vitit të parë (300.00)
 • Viti i parë agjent i regjistruar vjetor dhe të nominuar, nëse duhet ta zgjidhni këtë opsion.
 • Artikujt e themelimit në spanjisht dhe anglisht me apostil
 • Certifikatë e mirë në këmbë. / ose Certifikata e Përfshirjes në Spanjisht dhe Anglisht me aposille
 • Regjistri i Matjes dhe aksioneve
 • Prokurë e Përgjithshme dhe e gjerë në Spanjisht dhe Anglisht me apostille
 • Dorëheqja e pajtimtarëve të artikujve të themelimit (datë bosh)
 • Dorëheqja e bordit të drejtorëve të emëruar (datë e zbrazët)
 • Marrëveshja e besimit të të nominuarve dhe emërimi i aksionerit të nominuar (nëse kërkohen shërbime)
Ne do t'ju sigurojmë të gjitha ato që ju nevojiten për të pasur një kompani plotësisht funksionale për tarifën e mësipërme.

Çfarë dokumentesh na duhen për të vendosur kompaninë?
Do të na duhet një kopje me ngjyra e pasaportës së përfituesit, një faturë shërbimi ose patentë shoferi dhe një shpjegim i shkurtër se çfarë do të jetë përdorimi për kompaninë

Cilat janë tarifat vjetore pas vitit të parë?
Rinovimi themelor
 • Taksa vjetore e ekskluzivitetit - $ 300,00 USD
 • Agjenti vjetor i regjistruar - 250,00 dollarë dollarë
 • Drejtorët e kandidatëve - $ 300,00 USD ($ 100,00 USD secili) (nëse është zgjedhur ky shërbim)

Lexoni përshtypjet tona të verifikuara në Trustpilot

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara